Eye P.A - MetaGeek

SFW-EYPA-001

Ny produkt

MetaGeek Eye P.A. är ett kraftfullt och lättanvänt analysverktyg för WIFI trafik som grafiskt visar innehållet i överföringar på specifika kanaler. Med hjälp av detta verktyg hittar du orsaken till problem i ditt trådlösa WIFI nätverket som exempelvis långsamma överföringar och tappade uppkopplingar.

Mer detaljer

5 895,00 kr inkl. moms


 • MetaGeek Eye P.A. är ett smidigt analysverktyg för trådlösa WIFI nätverk och som gör dig en överskådlig bild över vilka enheter som sänder data trådlöst och vad det är för typ av data som sänds. Med ett enkelt klick kan du se den totala användningen av sändningstid för datapaketen som skickas och storleken för dessa.

  Eye P.A. låter dig filtrera och gruppera trafikdata i flera lager i ett cirkeldiagram. Med bara några klick kan du fördjupa dig trafikgrafer som och finna enheter som orsakar problem i WIFI nätverket utan att behöva gå igenom hundratals rader av data i en tabell eller loggfiler.  Eye P.A. ritar upp diagram med delar i olika färger för att du snabbt skall kunna se hur mycket trafik overhead (lila och orange), och hur mycket trafik som skickas över nätverket (blå).

  • Find Top Talkers – Hitta de enheter som sänder mest data på nätverket
  • Analyze Conversations – Analysera överföringar mellan AP:s och klienter
  • Diagnose Network Health – Diagnostisera hur ditt nätverk mår
  • Monitor Retransmits – Övervaka omsändningar av datapaket
  • Identify Issues Quickly – Identifier nätverksproblem snabbt

  Hittar felkonfigurationer i trådlösa WIFI nätverket
  Eye P.A. har inbyggd funktion som ger dig varningar om potentiella problem upptäcks i nätverket. Den ger också  förslag på lösningar som hjälper dig att öka nätverkets prestanda.

  Hitta bästa talare och långsam konversationer
  Eye P.A. gör det enkelt att identifiera långsamma datakonversationer som kraftigt minskar nätverkets kapacitet. Dessa kan vara äldre klientenheter i nätverk som tvingar accesspunkten att tillämpa en långsammare standard såsom 802.11 a/b/g. Detta resulterar i att andra enheter i nätverket tvingas skicka data långsammare trots att de har stöd för snabbare standarder såsom 802.11/n/ac. Genom att titta på klienter WIFI överföringar på paketnivå, kan du se vilka enheter sänder, hur mycket samtalstid som de tar upp, och hur snabbt de pratar.


  För att kunna använda MetaGeek Eye P.A behöver du hårdvaran AirPcap Nx
  Eye P.A. stöder packet capture med AirPcap Nx. 2 × 2 MIMO enheten tillåter dig att spela in 802.11a/b/g/n packet i både 2.4 GHz och 5 GHz bandet. Stöd för AirPcap Nx är inbyggd i Eye P.A. så du kommer inte att behöva något ytterligare program.  MetaGeek Eye P.A. stöder även följande paket / filtyper:

  • WireShark .pcap, .wcap och .pcapng
  • TamoSoft Commview .ncf
  • WildPackets Omnipeek .pkt och .apc (experimentell)
  • Microsoft Network Monitor .cap


  Om du inte redan har AirPcab Nx USB hårdvaran så kan du köpa MetaGeek Eye P.A. tillsammans med AirPcap Nx som ett bundlat paket från oss.
  Klicka på denna LÄNK för att komma direkt till sidan med det bundlade paketet.

  Vi har vanligtvis flertalet av produkterna från MetaGeek i lager såsom Wi-Spy Dbx, Wi-Spy Mini, Chanalyzer 5, Device finder mm.

  Välkommen att besöka vår butik i Göteborg / Mölndal och få en visning hur enkelt det är att felsöka trådlösa WIFI nätverk med produkterna från MetaGeek.

Omdömen

Det finns inga omdömen om denna produkten än. Vill du lämna det första?

Skriv ett omdöme

Eye P.A - MetaGeek

Eye P.A - MetaGeek

MetaGeek Eye P.A. är ett kraftfullt och lättanvänt analysverktyg för WIFI trafik som grafiskt visar innehållet i överföringar på specifika kanaler. Med hjälp av detta verktyg hittar du orsaken till problem i ditt trådlösa WIFI nätverket som exempelvis långsamma överföringar och tappade uppkopplingar.

6 andra produkter i samma kategori: