Strong Connection KIT 1700 Förstora

Strong Connection 1700 KIT Duo

95017

Ny produkt

1700 Mbit/s CONNECTION KIT DUO Det snabbaste och minsta WLAN Connection Kittet för smidig Internetsurfing och videouppspelning i Ultra HD.

Mer detaljer

1 995,00 kr inkl. moms

 • Professionell teknik för hemmabruk

  STRONG Connection kit 1700 är en produkt som vunnit tester på grund av sin MESH-teknik. Detta är ett smart system som går att bygga vidare på, ju högre krav man ställer på sitt nätverk.

  Extender
  Med extender-funktionen kan Strong Extendern kopplas till ditt befintliga nätverk och placeras ut strategiskt, för att på så sätt plocka upp nätverket från en befintlig trådlös router och skicka det vidare.


  MESH-teknik
  Vill du istället använda MESH-tekniken får man flera fördelar. Första extendern kopplas då med sladd direkt till routern (trådbunden eller trådlös) och den andra och eventuellt den tredje placeras ut strategiskt för att på så sätt förlänga räckvidden. MESH-tekniken gör inte bara att du får längre räckvidd utan du kan även plocka med dig hastigheten på ett mycket bättre sätt. Ytterligare en fördel är att du bibehåller samma SSID (samma namn och lösenord) från routern vilket gör att det blir en sömlös övergång när du rör dig i hemmet och då kopplar upp dig mot olika extendrar.


  Extra funktioner
  Varje Extender har två LAN-portar för att koppla upp trådbundna produkter, för att på så sätt slippa dra långa nätverkskablar. Detta fungerar alldeles utmärkt för överföring av t.ex. IPTV där du vill slippa dra en långt kabel. 

  Detta kitt ersätter det befintliga trådlösa nätverket och går att bygga ut för att anpassa täckningen efter storleken på bostaden. Detta paket med två enheter ger 120 kvadratmeter täckning. Garanterat enastående prestanda, enkel installation och täckning av ytterligare minst 120 m². Kan lätt utvidgas med ytterligare STRONG WLAN Connection Kits bara genom att trycka på en knapp. Exceptionell prestanda Utrustad med den snabbaste och nyaste tekniken uppgraderar WLAN Connection Kittet din router till 5 GHz 802.11ac. Med upp till 1,7 Gbit/s bandbredd levereras höghastighetsprestanda för stabil dataöverföring och videostreaming. WLAN Connection Kittet är resistent mot störningar från närliggande nätverk och förlänger den trådlösa täckningen i hela ditt hushåll med minst 120 m². Enkel installation Installationen av WLAN Connection Kittet slutförs enkelt och snabbt inom 3 minuter. Kittet består av 2 enheter som är pairade i förväg för enkel plug & play-installation.

  Teknisk data
  Band: 5 GHz 802.11 n/ac
  Antenner: 5 GHz – 4x4 MIMO
  Anslutningar: 2x 1 Gbit Ethernet
  Ingångsspänning: 12 V DC, 1.5 A
  Strömförbrukning i drift: max. 12 W
  Strömförbrukning i standby: max. 3.5 W
  Drifttemperatur: 0 °C ~ +40 °C
  Lagringstemperatur: -40 °C ~ +70 °C
  Mått (W x D x H) i mm: 40 x 109 x 90

Omdömen

Det finns inga omdömen om denna produkten än. Vill du lämna det första?

Skriv ett omdöme

Strong Connection 1700 KIT Duo

Strong Connection 1700 KIT Duo

1700 Mbit/s CONNECTION KIT DUO Det snabbaste och minsta WLAN Connection Kittet för smidig Internetsurfing och videouppspelning i Ultra HD.

23 andra produkter i samma kategori: