Mobilepartners Repeater MP2110A

6 775kr inkl. moms

MP2110A är en riktig bandselektiv 3G Pico-repeater speciellt framtagen för svenska krav och önskemål.

Artikelnr: 5800501 Kategori:

Beskrivning

MP2110A är en riktig bandselektiv 3G Pico-repeater speciellt framtagen för svenska krav och önskemål. Den är anpassad för både kontor och hemmabruk. Den är programmerbar för att ni eller er installatör skall kunna ändra frekvenser mellan olika operatörer vilket gör att du kan behålla samma hårdvara även om ni byter operatör.

Repetern är liten och billig nog att kunna användas i privata hem men ändå kraftfull och avancerad nog för att användas i kontor och företag. Vi har valt att skapa en repeater som täcker ett stort antal användningsområden i stället för att ha flera olika modeller för olika ändamål. Att erbjuda en avancerad modell även för hemmabruk kan kanske vara överkurs men håller våra produktionskostander nere genom att bygga och lagerföra färre modeller.

MP2110A bygger på SAW-filter med skarpa kanter för hög dämpning utanför det önskade bandet.  Varför betala mångdubbelt mer för en repeater med justerbar bandbredd när operatörerna ändå bara vill att du kör 4 carriers (20MHz) per 3G repeater? Denna modell kostar ändå mindre än vissa leverantörers olagliga ”ful-repeaters”.

Vi har valt att göra den så enkel att installera och använda som det bara går. I 99% av fallen är det bara att montera inre och yttra antenner korrekt och sedan slå på strömmen på repeatern. Repeatern har ett helautomatiskt läge som testar signalstyrkor och eventuellt signalläckage mellan inre och yttre antenner under uppstart för att ställa in repeatern och larma om den upptäcker potentiellt signalläckage som skulle kunna resultera i rundgång.
Repeatern har dessutom automatisk nedstängning vid för stort signalläckage eller rundgång.  Allt för att förhindra problem för er och operatörerna.

Ordentliga antennkontakter (N-typ) sitter skruvade i bastanta metallchassit för att kunna ansluta även grova kablar.

Vi lovar att du kommer vara överraskad hur tung MP2110A är när du håller den i handen.  Den väger hela 2 kg för att innehålla ordentlig kylfläns och framför allt en riktigt solid dämpning mellan up- och downlink-sidan. Titta gärna i den 175-sidiga CE-testrapporten så ser du bilder på metallchassit som är fräst ur ett solidt stycke metall.

Repeatern täcker vanligtvis ytor upp till 800-1500 m2 beroende på förhållanden.

 

Mer information

Vikt 2.5 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.

Du gillar kanske också…