Strong Atria Wi-Fi Mesh Add-on

695kr inkl. moms

Strong Atria Mesh-1200 Add-on. Vidareutveckling av Strongs tidigare mesh system för det moderna hemmet.

Artikelnr: MESH-1200 Kategori:

Beskrivning

PROFESSIONELL TEKNIK FÖR HEMMABRUK

STRONG Atria Mesh Add-on är en produkt som vunnit tester på grund av sin MESH-teknik. Detta är ett smart system som går att bygga vidare på, ju högre krav man ställer på sitt nätverk. Med en eller flera Atria kan du på ett bra sätt förlänga räckvidden på ditt hemmanätverk.

Mesh-1200 home add-on adderas till ett befintligt Atria nätverk och ger då en ökad teckning med upp till 100 kvm. I ett Atrianätverk går det att ha upp till sex enheter


MESH-teknik – förläng ditt nätverk
Vill du istället använda MESH-tekniken får man flera fördelar. Första extendern kopplas då med sladd direkt till routern (trådbunden eller trådlös) och den andra och eventuellt den tredje placeras ut strategiskt för att på så sätt förlänga räckvidden. MESH-tekniken gör inte bara att du får längre räckvidd utan du kan även plocka med dig hastigheten på ett mycket bättre sätt. Ytterligare en fördel är att du bibehåller samma SSID (samma namn och lösenord) från routern vilket gör att det blir en sömlös övergång när du rör dig i hemmet och då kopplar upp dig mot olika Atria enheter.

Extra funktioner
Extendern har tre LAN-portar för att koppla upp trådbundna produkter, för att på så sätt slippa dra långa nätverkskablar.

Tekniska data
Dual Band: 2.4 GHz 802.11 b/g/n och 5 GHz 802.11 a/n/ac
Antenner: 4 interna antenner
Drifttemperatur: 0 °C ~ +45 °C
Lagringstemperatur: -20 °C ~ +70 °C
Mått (W x D x H) i mm: 130*130-30

Mer information

Vikt 2 kg
Dimensioner 20 × 20 × 20 cm

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.