Strong Range Extender 1600 DUO Kit

2 495kr inkl. moms

STRONG EXTENDER 1600 Home kit är en produkt som vunnit tester på grund av sin MESH-teknik. Detta är ett smart system som går att bygga vidare på, ju högre krav man ställer på sitt nätverk. Med en eller flera Strongextendrar kan du på ett bra sätt förlänga räckvidden på ditt hemmanätverk.

Artikelnr: 95010 Kategori:

Beskrivning

PROFESSIONELL TEKNIK FÖR HEMMABRUK

STRONG EXTENDER 1600 Home kit är en produkt som vunnit tester på grund av sin MESH-teknik. Detta är ett smart system som går att bygga vidare på, ju högre krav man ställer på sitt nätverk. Med en eller flera Strongextendrar kan du på ett bra sätt förlänga räckvidden på ditt hemmanätverk.

Extender
Med extender-funktionen kan Strong Extendern kopplas till ditt befintliga nätverk och placeras ut strategiskt, för att på så sätt plocka upp nätverket från en befintlig trådlös router och skicka det vidare.


MESH-teknik – förläng ditt nätverk
Vill du istället använda MESH-tekniken får man flera fördelar. Första extendern kopplas då med sladd direkt till routern (trådbunden eller trådlös) och den andra och eventuellt den tredje placeras ut strategiskt för att på så sätt förlänga räckvidden. MESH-tekniken gör inte bara att du får längre räckvidd utan du kan även plocka med dig hastigheten på ett mycket bättre sätt. Ytterligare en fördel är att du bibehåller samma SSID (samma namn och lösenord) från routern vilket gör att det blir en sömlös övergång när du rör dig i hemmet och då kopplar upp dig mot olika extendrar.

Extra funktioner
Varje Extender har två LAN-portar för att koppla upp trådbundna produkter, för att på så sätt slippa dra långa nätverkskablar. Det finns en USB-port för anslutning av skrivare eller extern hårddisk, för delning av bilder, musik och filmer till alla enheter som är uppkopplade. Det finns även en AUX-anslutning med Air Play-stöd för att kunna streama musik till en befintlig högtalare via Apples produkter.

Köper man ett dubbelpack är dessa redan sammankopplade och det är bara för dig att koppla in och njuta av bättre räckvidd!

Tekniska data
Dual Band: 2.4 GHz 802.11 b/g/n och 5 GHz 802.11 a/n/ac
Antenner: 5 GHz – 3×3 MIMO, 2.4 GHz – 2×2 MIMO
Anslutningar: 2x 1 Gbit Ethernet, USB 3.0 Port, 3.5 mm Audio Output
Ingångsspänning: 12 V DC, 1.5 A
Strömförbrukning i drift: max. 18 W
Strömförbrukning i standby: max. 6.2 W
Drifttemperatur: 0 °C ~ +40 °C
Lagringstemperatur: -40 °C ~ +70 °C
Mått (W x D x H) i mm: 40 x 109 x 100

Youtube-video: Strong Extender 1600

Mer information

Vikt 2 kg

Recensioner

Det finns inga produktrecensioner än.

Endast inloggade kunder som köpt den här produkten får lämna en recension.