Hotell-TV

Bredband & WiFi

En snabb och stabil uppkoppling är en viktig funktion som fler och fler gäster har som krav under sin vistelse. Tillsammans med vårt systerbolag så kan vi erbjuda snabba bredbandstjänster för att koppla upp hotellet med fiber. Vi har även kompletta system för att bygga upp ett stabilt trådlöst nätverk med utmärkt täckning i hotellets utrymmen.

TV-distribution på rummen

Vi är totalleverantör av system för Hotell-TV. Vi hanterar hela kedjan från programavtal till projektering samt leverans och installation av centralanläggning, nät och TV-apparater. Naturligtvis tar vi även ansvar för service. Nu finns möjligheten till fantastisk bildkvalité med digital distribution på befintlig nätstruktur. Vi tar tillsammans med er fram den bästa lösningen anpassad till befintligt nät och era systemkrav.

TV-distribution i restaurang och pub

Att visa TV-kanaler i restaurang eller pub går under avtalen för offentlig visning. Vi hanterar avtal och leverar kompletta tekniska lösningar för att optimera ljud- och bildkvalité till bästa upplevelse inom ramen för era önskemål.

Digital Signage

Information som en kanal i hotellets TV-utbud är ett bra sätt att informera gästerna om de olika faciliteter som erbjuds. Ett annat sätt är att möta gästen i receptionen eller andra allmänna utrymmen med tilltalande information och försäljning av hotellets tjänster. Digital skyltning så kallad Digital Signage är det moderna sättet att snabbt och effektivt få ut information till era gäster.

Kontakt

Seths Fiber & Telekom AB
031-706 27 00
info@seths.se
Box 209, 431 23 Mölndal
Argongatan 4, 431 53 Mölndal