WiFi-lösningar

Kompletta WiFi-lösningar

Vi på Seths hjälper både företag och privatpersoner att skapa en bra och fungerande trådlös och trådbunden miljö för våra allt mer uppkopplade arbetsplatser och hem.

För varje år som går så blir det fler och fler produkter som ska kopplas upp på våra trådlösa nätverk. Idag räknar man med att varje person i ett hushåll har minst 3st uppkopplade produkter. Det slutar dock inte där! Nu börjar det även komma uppkopplade tvättmaskiner, kylskåp, belysning etc.!

Detta gör att det ställs högre och högre krav på våra trådlösa nätverk. Dels måste täckningen vara god i hela hemmet samt hastigheten bibehållas.

Det är inte längre något som en enskild router klarar av på ett bra sätt. Därför försöker vi hela tiden hitta nya produkter och nya lösningar för att kunna skapa så bra uppkopplad miljö som det bara går.
Inom företag, hotell och till exempel flygplatser har, så kallade, MESH-nätverk funnits ett bra tag och det är först nu som det börjar komma liknande lösningar för hemmamiljö.

Genom flera trådlösa punkter utplacerade på ett strategiskt vis skapas ett stort sammanhängande nätverk, som sömlöst slussar de trådlösa produkterna från en punkt till en annan utan avbrott.

Detta gör att man kan skapa så stor räckvidd som man behöver i ett hus eller i en lägenhet, samtidigt som man bibehåller hastigheten på ett mycket bättre sätt än om man använder en vanlig repeater eller extender som inte har möjlighet till MESH.

Kontakta gärna oss i proffsbutiken så kan vi hjälpa till att kolla på en optimal lösning för just ditt ändamål!

Kontakt

Seths Fiber & Telekom AB
031-706 27 00
info@seths.se
Box 209, 431 23 Mölndal
Argongatan 4, 431 53 Mölndal