0
Shopping Basket 0kr
Your cart is currently empty.

Kabel-TV

Gedigen erfarenhet

Med över 30 års samlad erfarenhet från Kabel-TV kan vi erbjuda projektering, byggnation, drift och service för alla typer av kabel-TV nät. Hos oss kan ni tryggt få hjälp att välja rätt systemlösning vid nyinstallation eller om ni önskar uppgradera alt. komplettera er befintliga huvudcentral och antenn / distributionsnät. Våra kunder är privata fastighetsägare, bostadsrättsföreningar, samfällighetsföreningar och kommunala bostadsbolag.

KANALUTBUD OCH OPERATÖRSAVTAL
Vi opererar idag rikstäckande ett stort antal kabel-TV nät och har lång erfarenhet från både analog och digital distribution. Tillsammans med våra kunder hittar vi den optimala lösningen utifrån önskemål, storlek och nätstruktur. Vi supportar er i programval och levererar kompletta programpaket för olika distributionsformer. Här samarbetar vi i första hand med Canal Digital som är en av Sveriges största programleverantörer.

ANALOG OCH DIGITAL TV
I ett kabel-TV nät kan man sända ut både analoga och digitala TV kanaler samtidigt. Det analoga utbudet som oftast benämns Basutbudet och som vanligtvis är ett kollektivt utbud, kan tas emot på flera TV apparater i hushållet utan någon extern box. Detta är en bra och kostnadseffektiv lösning när man är flera i familjen som vill titta på olika kanaler samtidigt. Digitala kanaler är som regel ett tilläggsutbud med möjlighet till individuella val av kanalpaket eller enskilda kanaler. Digital-TV ger betydligt skarpare och bättre bild och gör det även möjligt visa TV bilden i HD kvalité vilket låter dig utnyttja den fulla potentialen i dagens platta LED-, Plasma- och LCD TV-apparater.

BREDBAND ÖVER KABEL-TV-NÄT
Sedan 1999 opererar och bygger vi även dubbelriktade kabel-TV nät som förutom TV-distribution är anpassade för bredbandsuppkopplingar till hushåll enligt DOCSIS standard. Genom Seths bolagsgrupp levererar idag Bitcom bredbandstjänster i alla Canal Digitals kabel-TV nät i Sverige, där kabel-TV nätet är uppgraderat för returvägstrafik. Samlingsnamnet för bredbandstjänsterna är Bitcom Bredband och förutom i Canal Digitals nät levererar vi även i de flesta stora öppna stadsnät samt fristående Kabel-TV nät.

SERVICE
Vår kundservice hanterar era frågor och felanmälningar och vi erbjuder även teknikservice med möjlighet till Service/Jouravtal för service på kvällar och helger.

 

Vi är ett CANT auktoriserat företag med BMF och Antenn certifierade tekniker.

Kontakta oss gärna om ni vill veta mer!

Shopping Basket