Installation och service

Vår långsiktighet - Din trygghet

Under åren har Seths installerat och utfört service på många olika typer av kommunikationsnät till allt från föreningar, fastighetsägare till universitet och arenor.

Långsiktighet är något som genomsyrar vårt företag så därför är det viktigt för oss att våra kunder känner sig trygga med det vi levererar.

Seths jobbar med utrustning och material från marknadens ledande leverantörer för att ni ska få en så bra tjänst som möjligt!

Vi är självfallet certifierade och följer de olika branchstandarderna.

Installation

Att bygga kompletta kommunikationsnät är något vi har erfarenhet av sen 80-talet. Vi kan hjälpa er med allt från att bygga ett nytt fibernät till en förening till ett stabilt och fungerande WiFi-nät på företaget eller i hemmet.

Service / Beredskap

Vi tar självfallet ansvar för våra installationer och erbjuder service och underhåll av dessa. Vi kan även erbjuda er felavhjälpning på kvällar och helger. Naturligtvis tar vi även ansvar för service. Nu finns möjligheten till fantastisk bildkvalitet med digital distribution på befintlig nätstruktur. Vi tar tillsammans med er fram den bästa lösningen anpassad till befintligt nät och era systemkrav.

Certifierade enligt Robust fiber

Seths är certifierade enligt branchstandarden Robust fiber för förläggning och installation av fibernät.

Vi är även certifierade som besiktningsmän för Robust fiber.

Certifierade enligt CANT

Vi är ett CANT auktoriserat företag med BMF- och
Antenncertifierade tekniker.

Kontakt

Seths Fiber & Telekom AB
031-706 27 00
info@seths.se
Box 209, 431 23 Mölndal
Argongatan 4, 431 53 Mölndal